tirsdag 20. desember 2011

Pimp my sko: Glittersko DIY:D


Gjett ka! Æ har fådd mæ glittersko:) Eller rettere sagt æ har LAGD mæ glittersko:D E så førnøyd! Glitterfan strikes again;) Åsså kosta det nestn ingenting! Æ brukte et par slitne sko som æ e veldig gla i fasongen på, glitter i den fargen man vil ha, decoupagelim, svamp og pensel. Betalte 40 kr for en stor boks me glitter der æ brukte ca 1/4, decoupagelim og et sett med pensela og svampa til decoupage fra Europris. Altså ting man har til neste prosjekt åsså;)

Sko fra primark




Decoupagelim og sett med pensler og svamper til bl.a. decoupage fra Europris

Brukte plasthanska fra Europris så æ ikkje sku grise så masse, å sånn at gipsn ikkje va gull når æ va ferdig..


Sia æ har fådd forbud mot å glittre inne av min kjære, så gjor æ det bare uansett.. Men æ prøvde å holde mæ oppi en balje så æ ikkje sku grise SÅ mye:)

Fyll skoen med silkepapir, plastpose eller lignende for å unngå søl.

Ta for deg ett område av gangen.Bruk svampen eller decoupage penselen til å stryke  decoupagelimen utover skolen i et tynt lag. Dryss deretter glitteret jevnt over limen og pass på at alt blir dekt. Når hele skoen er dekt en gang, bruker du svampen til å stryke på enda et tynt lag med decoupagelim og glitter. Rist/bank av overflødig glitter eller bruk en tørr pensel til å børste forsiktig bort det som er overflødig.



Finito:)






Når skoan e ferdig glittra og tørka kan man spraye dæm i klarlakk, hårspray e.l. så glitteret holder sæ litt bedre:) Glede mæ til å bruke dæm:) Men har en mistanke om at det blir å være en sti av glitter etter mæ de første gangan;) Uansett så e vel ikkje det det verste;) Vest æ no får et par sølvglittersko, svarteglittersko og røde glittersko så e det jo helt supert!:p

9 kommentarer:

  1. så kult da :D hehe! vi har jo noen sånne på Bianco, bare litt høyere, de e mega poppis ;) Du kunne jo lagd sko med paljetta?? Eller sesongens snakemønster, men kanskje litt mer virent kordan man får det til, hehe!
    Anbefale en spray som hete antique (Bianco sin såklart ;) ) til de skoan dine, får glitteret til å holde sæ og kan også brukes på skinn :D

    Klem Sandra!

    SvarSlett
  2. heia:D nu har æ også laga mæ glittersko! men med blandaglitter, så blei en smule dyrarre førr min del da :p men har jo hauevis med glitter igjen! :D tenkte jo selvfølgelig ikke på å gå på sånn hobbybutikk å kjøp glitter så kjøpte på libris, men funka d også! :)

    skal lag innlegg på bloggen min når skoen e tørka, også kan æ jo link ideen min t din blogg, så får du æra førr den :D brw har du funne på den sjøl? :P *svar gjerne på min blogg, sånn at æ får med mæ svareO:)*

    SvarSlett
  3. Så bra line:) Hadde en del glitter fra før av men ikkje helt den fargen og den kvaliteta på glittere så æ fant ut at æ bare sku kjøpe litt til, får jo brukt det uansett;) Hadde tenkt på å lage det sjøl, så bynnte æ å google litt å finne eksempel på ulike framgangsmåta. Når æ fant så masse fint så va det første æ gjor dagen etterpå å dra på glitterjakt hehe:)

    SvarSlett
  4. Resultate blir bare kongebra!! har akkurat spraya dem med klarlakk, og håpa på at dem tørka snart og e klar for bruk! kan nesten ikke vent tell nyttårsaften førr å bruk dem! O:) perfekt timing! æ hadde glitterlim på først, så lim, så løsglitter :p hadde ikke trengt glitterlimet, men følte æ trengte d som ei grunning, sekkert ikke :p så veit man d t neste gang. men va så usekkert om d bei å vises gjennom at skoen va TURKIS!? men sia glitre va fleirfarga trur æ d gikk bra! kor du kjøpte glitter henne ?

    SvarSlett
  5. ouh;) ja har enda ikkje fådd brukt mine heller, glede mæ;)hmm kordan blei det me glitterlim da? Blanda du glitter og lim eller brukte du glitterlim? Ville ikkje at dæm sku bli glossy så æ holdt mæ til decoupage. Trengte bare glitter og decoupage lim x2.Har kjøpt det aller meste æ har av glitter på de to hobby føretningen i byen, men fant den siste av en stor glitterboks på notabene på nerstranda. Trur ikkje det va nåkka dæm har inne til vanlig.

    SvarSlett
  6. Skikkelig kule sko! Kordan gikk det? Dryssa det av? Dadda

    SvarSlett
  7. Thanks dadda:) Har nettopp lagd ett par røde åsså før nån daga sia, ho tora syns dæm va råfin..;) Dæm drysse egentlig ikkje så mye av sia det e to lag me decoupage lim, men har ikkje spraya dæm til slutt enda så det vil nok hjelpe litt. Man må nok regne me at det e litt overflødig glitter første gangan man bruke dæm, men vil tru man kan fjerne en god del me en tørr pensel eller no sånt;)

    SvarSlett
  8. KJEMPE FINE!!!! Denne bloggen komemr jeg til å legge ut på min fb og følge med på!!! MORRO!!! :o) Du vet ikke hvordan man kan sette på sånne "diamanter" også?? :o) Marianne

    SvarSlett
  9. Kjempe flott å høre:) En liten oppdatering på disse skoene: Dersom du skal lage sånne sko med glatt overflate altså ikke stoff bør man slipe ned overflaten litt slik at den er litt røff ellers faller glitteret av i store flak. Med stoff holder de uansett;)Den beste måten å sette på diamanter er å kjøpe "iron-on" diamanter, disse selges ganske billig på ebay og i mange forskjellige farger og størrelser. Disse kan settes på med en applicator-wand eller strykes på med strykejern. Skal legge ut en post med dette om litt på en kjole som jeg holder på med:)

    SvarSlett