lørdag 26. november 2011

Oppdatering skole, Cape Town og Prosjekta

Helleu<3Har vært lite tid til blogging i disse travle tider.. Kjenne at det bynne å bli ganske mye nu! Har sendt ørtn maila til hotelle hver eneste dag så akkurat det e æ ganske dritt lei av nu:p Bankproblema som føre til enda mer stress.. En cyste som har holdt på å ta knekken på mæ, en operasjon som ikkje kom og ikkje minst 110 % skole.. Ja åsså egne prosjekta da!

Heldigvis bynne det praktiske å komme på plass til CT turn:) Så da kan man jo bynne å konsentrere sæ litt mer om ka man skal gjøre der, men det blir vel neppe før æ e ferdig me eksamen.. Akkurat nu e det ganske mye oppgavekrav å sånt som skal leveres.. Men har i hvertfall vært inne å fådd rensa opp så cysten kan jobbe sæ bort:) Og fådd ny time til operasjon av håndledde den 17 des..3 uke seinere enn æ seinest sku få den.. Som vil bety reise til CT med et håndledd som ikkje kan brukes..


Har et oppgavekrav nu på mandag i tekst formidling, der vi skal ha dramatisering av boka hvem er søt før ei barnegruppa. Det blir sikkert gøy:) æ e jo rosa da ofc..;)  Veldig bra bok for 2-4 åringa som handle om fire venna som krangle om kæm som e søtest. Absolutt ei bok veldig mange kan kjenne sæ igjen i:) Likte den veldig godt, og blir nok å ta den me mæ videre:)

Har veiledning til norsk oppgave om språk (på nynorsk) samme dag, som igjen skal leveres uka etter.. Samme dagen har æ et langt kapittel i organisasjonslæring som man skal kunne utenat.. Hadde man bare skjønt nåkka av boka! Og et 5 siders refleksjonsnotat i ledelse og teamarbeid som skal fremføres før klassn.. ja åsså siste runde me vaksine dagen før.. Å ja æ har så vidt fådd bynt på en av dæm..! Holder på å bli en smule gal av alt..


Og på toppen av alt kommer Grønn hverdag sitt bruktmarked, full samling i led/team og eksamen i matte uka etter..Og før ikkje å snakke om bushdaga i familien anna hver dag i halve desember.. Så æ kunne faktisk me glede stå over årets julebord.. ville ikkje hadd sjangs til nåkka da;)


I kvell har æ kosa mæ masse:) Fant plutselig ut at æ sku teste ut mine nye ballerina stempel å pynte kubbelys med:) Syns det funka helt greit eller ka? Har bare brukt vanlig svart akrylmaling, så det va litt vanskelig å få det til å sette fast.



Æ har også holdt på med å gjøre ferdig det ene prosjekte mitt som har tadd ALT før mye tid og krefta.. Før ikkje å snakke om at hele leiligheta e dekt i glitter:) Men som æ sa til min kjære, det går bra..det e jo ikkje det verste leiligheta kunne vært dekt i!;p Æ har lagd et alt før stort glitterhus, som en bynnelse på min glitter village:) Men det blei nu fint! Skal lage et eget innlegg med det;)




Har også fådd lest litt pensum i dag, ikkje så mye som man sku ønske men litt.. E nok bare litt slitn å lei! Det merkes vel:) Har også fådd shoppa ganske mye i det siste, skal komme tilbake til det;) Mange nye loppa! Men nu.. pistasje is! Med OBOY og sjokoladesaus selvfølgelig...<3


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar