lørdag 12. november 2011

I'm back! litt i hvertfall, men klar før jul:)

Tjohei!
Har vært ganske hektisk de siste 2 uken! Har ikkje hadd sjangs til å blogge nåkka..hjalp vel ikkje heller at pcen min har kortslutta.. så den siste uka har æ bodd på pcen til min kjære, men det e ekstremt frustreranes å ikkje ha alle bildan og filen mine:( Har egentlig ganske mange innlegg klar, men mye ligg på min pc så æ ska prøve å skrape sammen litt;) Kamera ligg åsså på ladding så når æ får liv i det blir det bra!

Men ekkje helt blankt her, har jo selvfølgelig klart å fyllt pcen til Vegard me masse fine bilda!:D
Kommer et innlegg til med vintage bilda, mye søte engla<3

 Prosjekta
Har fådd jobba ganske mye me kjoln min (nr 2) , e nestn litt overraska over mine syskills..Men det blir selvfølgelig litt snarveia her og der:p Har også fådd spraya shitloads! 3 lysestaka, 3 blomsterpotte, et fat, en stol, en avisholder, en kurv, et speil og masse smånips:) Bilda kommer me kamerae;)


Bruktmarked:)
Forrige lørdag va æ me på grønn hverdags bruktmarked! Det blei holdt i kulturhuset sine lokala, og va meget vellykka!:) Kunne nestn ikkje gådd bedre:) Hadde me mæ det samme som æ hadde sist æ va, men kom hjæm medbare halvpartn:) Tjente nestn 2000 kr på ting æ ikkje bruke..supert:) Fikk også solgt en del av mine egenproduserte ting:) Solgte 5 fyrstikk eske, 2 par øredobba og 2 spraya lysestaka:) Helt supert! Har også fådd ny plass på bruktmarkedet den 10 desember:D Glede mæ masse! Skal få lagd en del fyrstikk eske og sånt me juletema og kanskje nån merkelappa:)

 Botnhamn, Senja
Har nettopp tilbringt et par daga på Senja, i Botnhamn hos mi bestemor som har bushdag på søndag. Hadde vært fint å kunne vært der ute på selve dagen, men men:/ Alltids kos å besøke ho beste:) Fikk me mæ nån nydelige grytekluta som har vært mi tippoldemor sine:) Skal finne en fin plass på veggen å henge dæm:) 

Praksis i Cape - Town
I dag fikk vi unnagjort siste del av bestillinga til Cape Town turn vårs!:) Både flye fra Tromsø - Oslo, og Oslo - Cape Town e på plass:D Og i dag fikk vi åsså bestillt hotelle før de første 2 uken der nede:)
Fikk godkjent søknadn på støtte fra lånekassa i dag så det e kjæmpe deilig, selv om det ser ut som vi ikkje får dæm før i januar..jaja..



Christmas is all around me<3



Bynne å glede mæ ganske mye til jul nu! E vel en sånn som like å pynte fra topp til tå i sluttn av november om æ kan:p Skal ærlig inrømme at æ gikk laus på julebrusn før over en mnd sia..H&M har et utrulig fint utvalg:) Har funne en del æ SKAL ha!:) Ikkje så mye sånn typisk jul, men veldig mye fint basis stæsj:)


Tøykurv 99kr

Brikke 99 kr

Tøykurv 99kr

Paljettbrikke kr  79,50

Juletrematte 179 kr

Løper 149 kr

Løper 149 kr

Putetrekk 99 kr
Kopphåndduk 49,50

Tøykurv 99kr for 2





I mårra skal æ og Sandra på finloppis bruktmarked, kanskje man finn nåkka;) Kunne godt tenke mæ en tur innom restn av bruktbutikkan i byen:) Frustreranes at miljøbutikken ikkje har åpent i helgen:( Skal få tadd mæ en tur dit snart:) Skal også en tur til Sandra i mårra kveld og taco me jentn;D Det blir gøy! Det eneste som mangle nu e litt snø (sia vi har 8 varmegrader i midtn av november), ny pc og et juleverksted!

Har masse mer..to be continued (soon I hope!)

 <3<3



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar