lørdag 26. november 2011

Glitter village!

E vel ikkje no hemmelighet at æ like det meste som glittre.. så nu som det nærme sæ jul så måtte det litt mer glitter inn i hjemmet!:) Har sotte ei stund å sedd på inspirasjon og fant til slutt ut at æ sku ha glitter NU! Så da leita æ byen rundt etter de riktige fargan..men nei! Før flaks før mæ så hadde oktoberfest på UiT tema "winter wonderland" og hadde rett å slett tømt byen før glitter!

Tenk ei jul uten glitter..nei nei.. Det passe veldig dårlig, hvertfall nu som det ser ut som om det blir ei jul uten snø! Tenk vi e daga unna desember og vi har knapt hadd 2 daga med snø til nu.. Jule lysan e tent i byen, men det ser vel egentlig ut som om det kunne vært kordan som helst sommer/høstdag i Tromsø.. Vest man ser bort fra mørketida og nån nakene trær. Æ kreve ikkje mye når det kommer til snøen, men snø på julaften og nyttårsaften det SKAL æ ha..ANYWAYS! Glitter village.. Fant masse nydelige hus til inspirasjon.. Har ikkje rettighetan til disse bildan men gud kor nydelig dæm e:)



















Mitt alt før store glitterhus..glitterfan strikes again!
Brukte ingen mal til mitt glitterhus, tok bare litt her og der av det æ hadde tilgjengelig..før ja man bør faktisk ha eske om man skal gi sæ ut på et sånt prosjekt! Har brukt Pappeske, kartong, dobbelsidig tape, decoupagelim, limpistol, glitter, flocking powder og en splittbinders til mitt hus.. Det e førsåvidt enkelt i utseende i forhold til mange av de andre.. Men det va et reint helvette å holde på med..så æ e mer enn fornøyd! Leve vest etter prinsippe "go hard or go home" sia æ aldri kan ta den enkle veien ut å lage et hus som ikkje tar ei uka i bare glittring..blæh! Men nu e æ endelig ferdig!:)
























Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar